image1 image2 image3
logo

Slag Om Gent

Ahoy waterliefhebbers!

Voor de 18e keer organiseert Carolus Quinto in samenwerking met Zeescouts De Wilde Eend, Stad Gent en de Vereniging Voor Watersport de roeiwedstrijd “Varen – Slag om Gent”, op zaterdag 28 augustus 2021. We hopen dat de teams van vorige jaren weer trouw aanwezig zullen zijn op deze editie van de roeiwedstrijd. Uiteraard zijn ook nieuwe roeiteams meer dan welkom aan de startlijn!

De roeirace start zoals steeds aan de VVW in twee groepen. Terwijl de sloepen via de oude Leie varen, koersen de vletten direct naar het centrum. De finish blijft in het hartje van Gent aan de Korenlei en het roeiersdiner zal doorgaan aan de jachtclub VVW, onze vertrekplaats.

Ook dit jaar stelt de organisatie de vletten van zeescouts De Wilde Eend ter beschikking voor de teams die geen eigen sloep meebrengen. Wees snel om deze te reserveren, want er zijn veel kapers op de kust!

Na de roeirace eten we allemaal gezellig frietjes met stoverij op de VVW. Inschrijven voor elk onderdeel is noodzakelijk (gewenste onderdelen aan te vinken op het online formulier)!

U kan zich hier inschrijven. 

Tot op de Slag om Gent!

 

sog foto banner

Partners

Maste

gentsport

varen

 

 

VVW gent

logo vanhee

ClDN.png

Logo CRV

Inloggen crew

2021  Carolus Quinto